Friday, June 02, 2006

swindler surprise

на първи юни бях на ден на отворените врати в база Безмер до Ямбоооооу!!! весели чавенца и Су-25-ици в небето. от атлантическия клуб раздадоха тебешири и пъзели за да могат малките кретени да се занимават. неписано правило- 1 юни без томбола-викторина с безумно тъпи награди не може! резултатът: 7 пъзела им бяха откраднати, децата наредиха останалите по-бързо от родителите си и така. вечерта бях супер уморен, но все пак пушихме мороко до вкаменяване на изпращането на Алазне Маркаида Лабуру.
но става дума за друго. и то е днес, когато си празнувам деня на детето със закъснител. като част от разбирка с ирта си самоподарих едно шоколадово яйце. изникнаха ми някакви пост соц асоциации, когато маминия касетофон SHARP все още беше на почитание в квартала, когато всички от класа имаха еднакви раници "адвенчър" и кутии за моливи в 'женски' и 'мъжки' вариант. мъжките с мотор, женските- с Барби. и си го отворих с детски ентусиазъм. да, ама играчката ме вкара в 21 век с два шамара. даже не мога да я обясня. почувствах се направо измамен, ебаси. то е нещо като остров с един червен червен рак, на острова има нещо като дърво от две части, а най-отгоре има кошница с някакъв пич в нея. цялата крайно нестабилна комбинация като я движиш по масата се клати като нашмъркан пич на електробуги парти.
добра идея, ирта. . .
само дето малко се натъжих.

P.S. сега проклетата чекия събира прах набюрото в редакцията и ме разсмива всеки път когато я видя заедно с механичната гъсеница на жасмина, която обаче е от лъки бой.

No comments: