Wednesday, May 31, 2006

Maria del Pilar Aguado


това е нейното име. тя е красива и е испанка. вече от осем часа не е тук. снощи бях с нея. прегърнах я за единствен, пръв и последен път, перфектните и гърди се допряха до мен. не знам дали аз съм се допрял до нея и дали е усетила, но потенциал това да се е случило, макар и неволно, имаше. усамотих се с нея гледайки я, въпреки, че многонационалната ни компания се беше разляла по цялата къща, под, килим, стол и маса. но аз гледах в нея, леко отклонявайки погледа си, когато тя го засича. девет дни там, и седмица тук. в събота с двойна тръпка се затичах по подземни нелегални задачи за да видя блесналите й големи големи кафяви очи.
в мига в който я видях разбрах, че няма да я притежавам. дори за час, колкото да намачкаме чаршафите вместо сиеста. но пак си я взех, така, в очите ми.
по тъмно, час-два след като взех голямата картина, която Алазне ми подари и се качих при едни разговорлив таксист, тя сънена си е взела голямата раница, обула е малките си сандали на малките си перфектно съразмерни стъпала с поизтрит черен чак, усмихнала се е и е поиграла с пиърсинга на устната и... е, тръгнала си е, к'во. спал съм тогава.
утре си е във византийско, после в испанско.
дали ще усетиш музиката ми, малка красива Пили?
така както аз усетих теб.
две целувки.

1 comment:

kim glowfish said...

Браво сълидер,
ти си истински бик,
така да се каже,
истински романтик,
така да се каже,
но толкова чаровно тъжен,
че ми се прийска да те разсмея,
Ай ем сендинг ю Гъдел.