Wednesday, July 26, 2006

списък за наритване


да го турим на тъпите чичаци, които ме нападат. да, ти, куха дърта лейко! знаеш ли защо? защото нямаш живот. но знаеш ли какво друго? (естествено, че не знаеш, нищо, че по презумпция знаеш всичко.) няма лоша реклама, и drive like е четен. ще се блъскам всеки ден, а понякога и нощ, за да достигна там, накъдето съм се запътил и ти, куха лейко, ще си далеч зад мен. нищо, че на предишната отсечка си ми подложил крак и си плюл на мене. на drive like му дреме на средния с пришка.
да го турим и на тъпите ми връстници, които ме нападат. защото не са по-различни от чичаците. да се махат тия, дето по-отворените от мен им казват хейтъри. защото и аз имам хейт в главата, обаче не ти пълня пространството със себе си. нали, куха лейко? но не. ти държиш да ми кажеш, че съм протеже и нещата са нагласени. разбирам те! и аз се чувствам така, но за разлика от дъртия ти мързелив гъз аз знам малко повече. не защото имам по-голяма цифра в началото на ЕГН-то, а защото аз бях там, докато ти си ме 'хранил' зад някоя безопасна клавиатура.
знаете ли, мили другари, всички вие, които с усмивка влизате в тази малка черничка страница, какво ми се случи неотдавна. добих си персонален трол, също като сълидер. само, че моя дойде на Я. моят мил малък <_Opium_> за масите. (да, батка, досетлив си, да ти го турим и на тебе.) поиска любезен request, след което ме четкаше заради КПД-0 и настоящата ми работа. много мили приказки, и това около седмица. много питаше, но така са те 'феновете'. после копелето започна да вкарва провокации, след това директни нападки (пак в стил 'кой те уреди, боклук, как аз не съм на твое място, хем съм по-голям от теб'.) естествено, че попадна в игнор листа, не се шегувай, да не съм си намерил нервите на пред нас, ебаси. след няколко неуспешни опита човека се извини, каза, че вече не му се занимава с мен и (тука вече става hi tech) потъна в бездната на тоталния игнор от Я-то.
прелъстена и изоставена, ах недей. тъпото е, че тези хора идват, изливат помия, и си тръгват. всички са така. включително тези, които харесвам и дори понякога чукам, да! и за петоъгълника бих ти казал, но на лични, защото все пак тука си е доста публично, а аз се пазя. и там доста народ си изля фекалните мисли, защото не може сам да живее със своите probably?! но драмата не е в това, драги слушателю. драмата даже не е моя, щото drive like скоро чуква 22, нищо, че се чувства на 122. и е малка електролешникотрошачка и няма да се замисли да ти строши и твоите лешничета ако си много отворен и му лазиш по личното пространство. ъндастен' ми?
сега, за да завършим първия, така...по-нервен пост в drive like, бих искал да зарадвам приятели, доброжелатели и останалите откровени путки наоколо, че момчето е добре, макар и малко уморено (не съм излизал в отпуска още). момчето си пише .док файловете, снима с К-хилядарката, свири с КПД-0 и новите парчета се получават добре. доста добре даже. и тони мечкова ми е написала ебаси якия хороскоп днес, което ме кара да се радвам още повече.
в този ред на мисли, да го турим и на който пропуснах в този поетичен откъс, разкриващ крехката ми и ранима младежка душеност.

No comments: